Oktober 2020 : Er du vår nye medarbeider?

Sivilarkitekt - Daglig/faglig leder

Basis Arkitekter søker ny leder til å videreføre selskapet

 

 Vil du lede et veletablert arkitektfirma med bra omdømme i hjertet av Kristiansand?  Vil du jobbe med faglige oppgaver og spennende kundeprosjekter?  Vi søker etter en dyktig sivilarkitekt som har lyst til å lede dyktige kolleger, bidra til videre utvikling av selskapet og være med å sette preg på Sørlandet med spennende prosjekter.   

Som en sentral og viktig person i et lite firma får du stor påvirkning på veien videre og muligheten til å jobbe både strategisk og operativt. Vi ønsker oss en leder som ser etter muligheter og gjør noe med dem, både når det gjelder faglige løsninger og muligheter for å få tak i spennende oppdrag.  Vi ønsker oss en målrettet og operativ leder som kan motivere, utvikle og støtte teamet og jobbe aktivt for at vi skal nå våre mål. Du vil bli en del av en uformell kultur hvor vi er opptatt av å ha det bra på jobb, men også å skape gode, langsiktige resultater og arbeidsplasser.

Våre to seniorarkitekter og ledere, Erik og Andreas, vil etter hvert trappe ned og trekke seg ut, og vil gjerne gi deg en smidig inngang til stillingen. Stillingens praktiske innhold kan tilpasses noe til den som kommer ut i fra evner og interesser.  For den rette vil det være mulighet for å gå inn på eiersiden. 

Så om du er en engasjert arkitekt med interesse for faget og det vi driver med, og har lyst til å være med å utvikle bedriften videre vil vi gjerne høre fra deg!

For å se annonsen og søk på stillingen:

https://380265.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4292346754?link_source_id=0